2022. május 26.

Kiállítóink

Ezen az oldalon megtalálod kiállítóink legjobb ajánlatait, amiket csak nektek hoztak létre.

Kezeld egyszerűen vállalkozásod összes pénzügyét.
Online számlázás és bankolás* egy helyen

*Internetbankkal összekapcsolható bankok listája és további részletek: bupa.hu

 

A világ legsikeresebb emberei imádnak olvasni. És te?

Egy 200 önerőből lett milliárdos szokásait elemző kutatás szerint a legsikeresebb üzletemberek 86%-a inkább egy jó könyv társaságát választja a TV helyett.

Most itt a lehetőség, hogy te is feltankolj a világ legjobb üzleti és önfejlesztő könyveiből. Válassz 2 kötetet a Marketing Amazing fantasztikus kínálatából és a harmadik ingyen lehet a tiéd!

A kínálatban megtalálható Russell Brunson legújabb bestsellere is, a Forgalomterelési Mesterfogások. Most a legelsők között szerezheted meg magyar nyelven.

Keresd a Marketing Amazing standját a terem bejáratánál. 

Szerinted mire fogsz emlékezni, amikor a nyugdíjas éveidben a fotóalbumot nézegeted az unokáiddal?

Biztos nem arra, hogy korán keltél és az egész hetet végig dolgoztad és arra sem, hogy bosszankodtál mert valami nem úgy sikerült, ahogy eltervezted… és teljesen hidegen fog hagyni az is, hogy a kollégád a héten hányadszor bosszantott fel…

Lassulj le és várd meg, hogy az élmények utolérjenek Ha türelmetlen vagy és  nem tudod kivárni, ameddig bekopogtat egy Ferrari élményvezetés az ajtódon,  akkor nézz körül a több mint 2000 Bakancslistás élményeink között a www.meglepkek.hu oldalon!

Amit Nálunk biztosan megtalálsz, adrenalinbomba, extrém autók, különleges romantikus programok, gasztrokalandok, elrepítünk a felhők fölé ha bevállalós vagy, akár sugárhajtású repülővel is, de ha csak a súlytalanság állapotát szeretnéd átérezni azt is megoldjuk Neked!

Keresd a Meglepkék.hu standját és találd meg a hozzád passzoló élményeket!

Hogyan válhatsz sikeres vezetővé? Milyen eszközökkel, módszerekkel valósíthatod meg ezt Te is a saját csapatodban?

Komplex kérdések, mégis vállalkozóként, vezetőként, együttműködő partnerként folyamatosan visszatérő téma, amelyet nem lehet megkerülni! Ha eleged van az unott arcokból, az eredménytelen értekezletekből, növelnéd a hatékonyságot, akkor a TeamGuide eszköztára pontosan ebben fog támogatni téged és a cégedet!
 
Kezdd a motiválással! Alakítsd ki a saját motivációs rendszeredet, amely elkötelezetté és szövetségessé teszi a munkatársaidat! Júniusban indul a TeamGuide Vezetői Akadémia, azon fogunk közösen dolgozni, hogy felépítsünk számodra egy működő, emberközpontú vezetői eszköztárat!
 

Találkozzunk a TeamGuide standján és az előadásunkon!

Neked is van egy jó ötleted, amellyel belevágnál az e-kereskedelembe?

Ne hagyd, hogy csak álom maradjon, indítsd el webáruházad és legyél részese az e-kereskedelem sikereinek! A Shoprenter olyan ökoszisztémát biztosít számodra, amellyel sikeresen tudsz elindulni, növekedni és piacvezetővé válni. 6000 ötletet már megvalósítottunk, a Tiéd következik!

Kíváncsi vagy, hogy:

 • Mi szükséges egy webáruház üzemeltetéséhez a gyakorlatban?
 • Hogyan szerezz vevőket?
 • Hogyan lehet sikeres a webáruházad?

Ilyen és még ehhez hasonló kérdésekre találhatod meg a választ az “E-kereskedelem a gyakorlatban” tudásanyagban. 

Töltsd le INGYEN és vágj bele okosan az e-kereskedelmi bizniszedbe!

A mai bizonytalan gazdasági helyzetben, a tudás az egyik legbiztosabb érték és
befektetés. 
Ha egy stabilan és hatékonyan fejlődő céget vagy vállalkozást szeretnél sikeresen felépíteni, akkor ehhez tudásra van szükséged. És ahhoz, hogy ezt a tudást megszerezd, ahhoz pedig időre. 
Több időd, csak akkor lesz, ha a környezetedben lévő kollégák, alvállalkozók, és bárki más – és ide tartoznak a családod tagjai is – pontosan és önállóan, minden féle közvetlen irányítás nélkül elvégzik azokat a munkákat és feladatokat, amik rá vannak bízva, ami az ő felelősségi körébe tartozik.
 

DE nem elég neki elvégezni a munkáját és a feladatokat, hanem képesnek kell lennie minden embernek a környezetedben, hogy a közös cél érdekében megbízhatóan, és motiváltan, együttműködjenek és igazi csapatként érjék el a kitűzött célokat.

Gyere el a SZEMÉLYES HATÉKONYSÁG TRÉNINGRE, hogy több időt tudj magadnak és a környezetednek teremteni és hozd magaddal azokat az embereket is, akikre számítasz a céljaid elérésében.
 
Jelentkezz a rendezvényen a V9-es standon!
 
Ha még hezitálsz, mert szükséged van több adatra, hogy igent mondj az ajánlatra, akkor jelentkezz az alábbi linken a következő díjmentes webináriumra most.
 
Jelentkezz a rendezvényen a V9-es standon!

Építsd fel önmagad legjobb verzióját!

Mit jelent a biohacking és hogyan lehetsz tőle eredményesebb, egészségesebb vállalkozó?
– Alvás
– Energia
– Közérzet
– Fókusz
 
Ha szeretnél többet megtudni arról, hogyan „hekkeld meg”  vagyis hogyan optimalizálhatod a teljesítőképességedet, keresd a kiállítói térben az UPGRADEDYOU, Magyarország első biohacker webshopjának a standját. 
Mind a 4 területre rengeteg értékes tanáccsal és termékkel tudunk szolgálni.
 

„GYERE, ÉS TEDD FEL A LEGFONTOSABB KÉRDÉST ÖNMAGADRÓL!”

Biztosan már Te is tudod, hogy rajtad múlik a siker, és azt, hogy a vállalkozás nem csupán termékek és szolgáltatások eladásáról szól, hanem sokkal inkább az ember és ember közötti kapcsolatról.
 
ISMERD MEG IGAZ-IGAZ ÉNEDET! Tudd meg, hogyan leszel igazán boldog Ember és sikeres Vállalkozó! Bemutatjuk Neked a legpontosabb ön- és emberismereti módszert, melyet nemcsak magadra vagy családtagjaidra, hanem ügyfeleidre, üzleti partnereidre, munkatársaidra is tűpontos eredményességgel használhatsz!
 
Ez a sikeres élet és a hatékony vállalkozás alapja!
Gyere a standunkhoz a konferencia napján, vagy regisztrálj utólag az azonnali ajándékért!
Keresd az Élet Változtató Akadémia standját a belső bejáratnál!
Szeretettel várunk! ❤️
Rakovics Éva és az Élet Változtató Akadémia Csapata
 
 

Hogyan szabadítsd fel havi 30-60 órádat?

Bízd a marketinges és adminisztratív rutinfeladatokat virtuális asszisztenseinkre, hogy a Te időd felszabaduljon! Így a lényeges dolgokra fókuszálhatsz és sikeresebb lehetsz, mint valaha.
Legyen szó weboldal módosításról, blogcikk írásról, közösségi média posztolásról, webshop megrendelések kezeléséről, pénzügyi táblázatok vezetéséről, emailes ügyfélszolgálatról, prezentációk készítéséről és még sok mindenről. A mi asszisztenseinkre mindig számíthatsz.
Mindezt akár 7 féle idegen nyelven is.

Miért képzettebbek és megbízhatóbbak, mint az átlag?
Mert kötelező képzésen, vizsgán és interjún vesznek részt, így megbízhatsz bennük home office-ban is.

Keresd a Smart Angel standját az előadó terem bejáratánál vagy böngéssz asszisztenseink között a www.smartangel.hu weboldalon. 

 

FIZESS AKKOR, HA EREDMÉNYT HOZTUNK!

Sikerdíjas email marketing tervezés és kivitelezés webshopoknak

Tudod, hogy szükséged lenne egy jó email marketing rendszerre, csak nem tudod hogyan csináld?

Dolgozz velünk jutalékos alapon! Csak akkor fizetsz, ha eredményt érünk el neked.

 • Nincs agyalás azon, hogy vajon az ügynökség valóban az érdekeidet tartja szem előtt.
 • Nincs frusztráció abból, hogy akkor is ki kell fizetned a szakértőt, ha nem hozott eredményt.

Gyere a standunkhoz (az előadóteremmel szemben), vedd igénybe a villámkonzultációt, játssz és markold fel az értékes nyereményeinket, vagy böngéssz a weboldalunkon: https://pinxmarketing.hu/

Ne feledjétek, hogy 30% illetve 20%-os kuponokat találhattok a magazinban és a szórólapok között Siklós Júlia szalonjába, végleges lézeres szőrtelenítésre és Image kényeztető kozmetikára. 

Juliék gyönyörű, természetes sminktetoválásokat is készítenek, nézzetek be hozzájuk:  
 
 
 

Naturcleaning márkanévvel több, mint 10 esztendeje gyártunk állatkísérlet mentes környezet- és bőrbarát tisztítószereket és kozmetikai termékeket. Arra törekszünk, hogy termékeinkkel hozzájáruljunk a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, miközben a lehető legkevesebb teret vonjuk el az élővilágtól és folyamatosan csökkentjük ökológiai lábnyomunkat. Éppen ezért, az általunk előállított valamennyi termék foszfát-, klór- és parabénmentes, úgy tisztítanak, hogy közben óvják a környezetünket, egyben védik az egészségünket. Termékeinket „zölden” gyártjuk.

Az első magyar fejlesztésű Green Brand díjas tisztítószer család.

www.naturcleaning.hu/

Joó Zsuzsanna: A nők és a karrierpara

A könyv szerzője maga is vállalkozó, közel 20 éve karrier-tanácsadó, karrier coach. Több mint ezer ügyféllel való munkája során megtapasztalta, hogyan élik meg a sikereiket és sikertelenségeiket a vállalkozó nők. Hogyan tudják összeegyeztetni munkájukat a családi életükkel, milyen árat kell fizetni azért, ha valaki az üzleti életben dolgozik.

Könyvében különös figyelmet szentel a női vállalkozóknak, mert az önismeret megszerzése, az önbizalom kialakítása, az önérvényesítés, de akár a pénzügyi ismeretek tekintetében is jócskán lemaradnak a férfiak mögött.

karrierpara.karriertanacsado.hu

Táplálkozási- és wellness tanácsadói munkám célja, hogy megelőzzük a betegségek kialakulását, javítsak a fizikális és a szellemi fittségeden, hogy közösen létrehozzuk, visszaállítsuk vagy fenntartsuk azt a teljeskörű harmóniát, amiben a legjobban érzed magad, amiben a legjobban tudsz teljesíteni, testi, lelki és szellemi téren is.

Amiben tudok segíteni személyes / online ingyenes tanácsadás keretein belül :

 •  wellness tanácsadás 
 •  táplálkozási tanácsadás 
 • Vitastiq vitamin-és ásványi anyag szint mérés- javaslat és kontroll mérés akár havonta 

Hegedűs Mónika  +36 20 610 5222

Nézd meg a Facebook csoportunkat!

Vásárolok!

 

 Aromaterápiás tanácsadóként  szakterületeim: 

 • aromaterápiás tanácsadás – testi -lelki -mentális -szellemi szinten való támogatás
 • gyermekek aromaterápiás egészség megőrzése
 • aromaterápia a várandóság alatt
 • várandósság, szülés, gyermekágy – aromaterápiás támogatással 

 

A munkám a támogatás, a lehetőségek megismertetése, a magabiztos otthoni felhasználások kialakítása, és hozzájárulás egy újfajta életszemlélet kialakításához. 

Szeretettel várlak , ha számodra is fontos az EGYENSÚLY , és a Test-Lélek-Szellem egészsége.

Hegedűs Mónika  +36 20 610 5222

Nézd meg a facebook oldalam. 

Amennyiben nyitott vagy az aromaterápia iránt és hatékony biztonságos megoldásokat keresel, zárt csoportomhoz itt tudsz csatlakozni.

Ismerd meg a skandináv szépségtrendet, amely pontosan Neked való, ha nincs sok időd magadra, de ragaszkodsz a gyönyörű bőrhöz!

Az utóbbi években az északi életérzés szép lassan begyűrűzött az élet minden területére, ezzel a szépségápolásba is!

Standunknál megtudhatod, mely norvég natúrkozmetikumok használatával elegendő lehet, mindössze napi 2×5 perc ahhoz, hogy ápolt és üde legyen a bőröd!

A külsőd igenis meghatározza a sikereidet! Törődj magaddal és válaszd a prémium minőséget!

https://marinamiracle.hu/

 

További kiállítóink

Segítünk kihozni belőled az első könyved - ötlettől az értékesítésig!

Csempészd be a természetet a szürke hétköznapokba.

Stabilitás, tudatos fejlődés, örömteli sikeres élet!

RINGANA PARTNER

Anita Bakay

„SO FRESH, SO FREE”

Szeress bele a tükörképedbe!​

„Mindent egy helyen,
mindent egy életre!”​

Női létezésünk pozitív változásának katalizátora

Turbózd fel vállalkozásod a Természet Erejével!

Könyvelésről, adózásról érthetően, könnyedén.

Feltöltjük a mindennapjait!

Divatban a természettel

Egységben magammal!
Egy hely, ahol a tested és a lelked egyszerre gyógyul.

Szakértő támogatás érthetően

Életmódváltás Mesterfokon

Építs kapcsolatokat. Imádni fogod.

Önmegvalósító Boldog Nő - szerepEGYENSÚLYBAN

Divatban a természettel​