2020. január 15.

Női Vállalkozók Napja

A megvalósítható ötletek és gyakorlatok konferenciája, hogy a munkád, a magánéleted és Te is egyensúlyban legyél


Jegyrendelés

„A női vállalkozóknak a legnagyobb kihívást sokszor saját maguk jelentik, hogy higgyenek magukban…”

Tori Burch divattervező


Valahogy mindig te kerülsz az utolsó helyre az életedben?

Problémát jelent, hogy a munkát és a magánéletet harmóniában működtesd, és közben még jól is érezd magad?

Kevés az önbizalmad, nem hiszed el magadról, hogy sikerülhet?

Köszönöd, jól vagy, egyszerűen csak új üzleti és baráti kapcsolatokat akarsz építeni?

Tarts velünk!

Előadóink olyan példaképek, akik elárulják, ők hogyan csinálják a gyakorlatban:

Jakupcsek Gabriella

Lakatos Márk

Takács Nóra

Gál Beáta

Cserháti-Herold Janka

Vida Ágnes

Szalay Ádám

Fabini Piroska

Mihalikné Krémer Erzsébet

Hamarosan…

Hamarosan…

Hamarosan…


Nagyszerű előadói gárda, jövök!

Mit viszel haza a Női Vállalkozók Napjáról?

A magabiztosság és a sikeres vállalkozás ott kezdődik, hogy jóban legyünk magunkkal és szeressük önmagunkat:

Ehhez adunk olyan hathatós gyakorlati segítséget, aminek a hatása nem múlik el, mire hazaérsz!

Aki rendben van magával, az jobb ember lesz és jobbá teszi a vállalkozását is

Mire a nap végére érsz, kinyílik számodra a világ, tele leszel inspirációval és tudni fogod, hogyan valósítsd meg azt, amit szeretnél!

A kreatív női energiák irányíthatók, tervezhetők és az üzleti életben szárnyakat adnak!

Női ciklusod többé nem akadály lesz, hanem fantasztikus lehetőség és a legerősebb titkos támogatód. Tisztában leszel azzal, hogy a ciklusod egyes időszakaiból miként hozhatod ki a legtöbbet, illetve a menopauzád hogyan támogathat téged, ahelyett, hogy a mumusod lenne.

A változások harmonikus kezelése a vállalkozásban és otthon

Minden változást lehet szépnek látni. A konferencia után képes leszel a legnehezebb élethelyzetedben is a megoldásra fókuszálni, és örömmel csodálni az élet és az üzlet sokszínűségét.

Énmárka: mi az és mit tegyél, hogy neked is legyen?

Egy kézzelfogható útmutatót kapsz, aminek a segítségével profi énmárkát építhetsz fel.

Tényleg főként a férfiaké az üzleti világ?

A nap végére önmagad üzleti megvalósításának újabb szintjei mutatkoznak meg számodra. A megértés által önbizalmat, céltudatosságot viszel magaddal vállalkozói léted mindennapjaidba – egyszerűen a helyedre kerülsz, mint vállalkozó Nő!

IGAZ VÁLLALKOZÓNŐI TÖRTÉNETEK

Példák sokaságát ismerheted meg a rendezvényen a vállalkozónői lét nehéz vagy küzdelmes időszakaiból: valódi nők megtörtént életnehézségeit és megoldásait hallod, amelyekből erőt meríthetsz és rengeteget profitálhatsz belőlük a saját üzletedben vagy a magánéletdeben is!

Ha a hétköznapjaidban nem mersz segítséget kérni vagy nincs kitől, itt megtalálod a megoldást, mert ezek a női példák és a közösség ereje azonnal könnyíteni fognak a helyzeteden!


Veletek tartok!

Program

Úgy állítottuk össze a napot, hogy a lehető legtöbb értéket tudd hazavinni este, és biztosan megtaláld a neked leginkább tetsző programot.

3 nagyszerű részből áll a Női Vállalkozók Napja:

Előadások

Neves előadóink a vállalkozónői lét szinte minden aspektusát érintik és körbejárják, miközben saját bukásaikat és sikereiket, gyakorlati tapasztalataikat osztják meg veled. Szinte kézen fognak, hogy te ne bukhass el, vagy ha már elestél, most segítenek talpra állni.Kerekasztalbeszélgetések

Női lélek, női vállalkozás, avagy milyen kihívásokkal nézel szembe nőként a vállalkozói világban, és azokat hogyan tudod kezelni? A magabiztos megjelenéstől a csapatépítésig…

Inspiráció a kiállítói térben

Nézz szét a standokon és találd meg azokat a lehetőségeket, amelyeket haszonnal be tudsz építeni a vállalkozásodba vagy a magánéletedbe.

És egy pótolhatatlan plusz a különteremben:

Töltődj fel lelkileg és pénzügyileg is!

– a Business Flow által vezetett Kapcsolatépítő Női Kör –

Ne hagyd ki ezt a programot, ha azonnal akarsz új üzleti kapcsolatokat építeni, beszállítókat találni, és akár saját magadat, akár a termékedet, szolgáltatásodat eladni, miközben olyan hasonlóan gondolkodó vállalkozónő társakkal ismerkedsz meg, akikkel barátságok és hosszú távú együttműködések születhetnek.

A racionalitás és a folyamatos hajtás korában használjátok ki a kapcsolatépítés ajándékait: találjatok egymásra, cseréljetek tapasztalatot bizalmi alapon, üzleteljetek, miközben jól érzitek magatokat – csapjatok egy igazi csajos napot, engedjétek meg magatoknak a “lazítva vállalkozom” örömét!


Ezt nem hagyom ki!

Előadások időrendben

Szalay Ádám

Kiragyogni a karból – avagy hogyan építhetjük fel magunkat a piacunk szemében?

Ádám átadja a bizalom építésének három titkát, valamint a jó benyomás kialakításában kulcsfontosságú csendes üzenet (SM) és hangzó üzenet (VM) gyakorlatias megfogalmazásának szempontjait. Olyan tanulságos és motiváló történeteket mutat, amelyek kedvet csinálnak a fejlődéshez. Az előadás után képessé válsz arra, hogy azonosítsd kitörési pontjaid, és megérted, konkrétan mit és milyen sorrendben kell tenned ahhoz, hogy előbbre juss a piacodon.

Szalay Ádám kommunikációs szakértő 20 éves média tapasztalattal rendelkezik (TV2 Napló), amely megtanította, hogyan kell csatornázni a figyelmet, milyen eszközökkel érhető el, hogy emlékezetessé téve a mondandónkat, megszerezzük és meg is tartsuk piacunk érdeklődését.

Takács Nóra
Lakatos Márk

1. kerekasztal beszélgetés: Magabiztos megjelenés Takács Nórával és Lakatos Márkkal

Smink, haj, öltözködés – mi áll nekem a legjobban? Ez minden nőt érdekel. Hogyan segíthet a megjelenésed abban, hogy elérd a céljaidat, fejleszd magad, előre lépj a munkahelyeden vagy vállalkozásodban, és jobban érezd magad a bőrödben? A beszélgetésen kiderül!

Takács Nóra műsorvezető, szépségszakértő, influencer 2011 óta a ‘Jónők’ szépségtanácsadója, Facebook, Instagram és Youtube csatornáját közel 300 ezren követik. Eddig több mint 1000 videót készített, amelyekben hasznos tippeket ad szépségápolás, lifestye és utazás témában

Lakatos Márk Magyarország legismertebb stylistja, munkájáért háromszor nyerte el az Év Stylistja díjat. Nemzetközi és hazai divat-eseményekről tudósító vlogger, aki gasztronómiai tevékenységgel és nemrég lifestyle-travel videókkal bővítette portfólióját, Front Row Squad YouTube csatornája frissen indult. Jelmeztervező, show stylist. Az általa alapított Lakatos Márk Szalonban stílustanácsadással és stylistképzéssel foglalkozik. Divat és gasztro tematikában idáig 6 könyve jelent meg.

10:30 – 11:00 Szünet

Vida Ágnes

Hogyan lehet belőled is márka?

Belőled is lehet márka, ami sikerre viheti a vállalkozásodat és egyedivé tesz a piacon. De hogyan fogj bele az énmárkaépítésbe? Hogyan találd meg, mi az, amivel kilóghatsz a piacról? Milyen eszközökkel építheted az énmárkádat? Mitől lesz profi az énmárkád, mit mutass meg magadból és mit nem szükséges tenned? Ezen az előadáson konkrét gyakorlati eszközöket kapsz, amik észrevehetővé, megjegyezhetővé és továbbadhatóvá teszik az énmárkádat.

Vida Ágnes pszichológus, online marketing szakértő, 4 bestseller könyv szerzője. A Kismamablog és a Gazdagmami Kft. alapítója. 12 év alatt 2 sikeres saját blogot épített fel összesen több, mint 500.000 aktív Facebook és Instagram követővel.Tréningjei és előadásai segítségével 10 év alatt több, mint 4000 vállalkozás elindításában vett részt, nők tízezreit képezte, amiért 2014-ben ez Európa Bizottság az European Enterprises Promotion Award Nagydíjával tüntette ki.

Meglepetés Előadó

Hamarosan

12:30 – 14:00 Ebédszünet

Fabini Piroska
Cserháti-Herold Janka

2. kerekasztal beszélgetés: Női ciklus és kreativitás Fabini Piroskával és ‘Hormonmentes’ Jankával

A női test működését számtalan tabu és manipuláció övezi a hétköznapi életben és az egészségügyi szakmában egyaránt. Azonban női mivoltunkon nem lehet, és nem is érdemes vállalkozóként sem lendületből átugrani, hanem tudatos tervezéssel számolni kell vele. Kreatív energiáink irányíthatóak, tervezhetőek. Észre kell venned, hogy ciklusoddal együtt a képességeid is változnak. Az előadásból kiderül, hogy az egyes időszak erősségeit miként tudod a hasznodra fordítani. Arra is fény derül, hogy miként lehet a sallangmentes kommunikációt marketing eszközként alkalmazni és ez milyen sokat érhet a piacon.

Fabini Piroska videómarketing szakértő. Szakértőknek, márkaépítőknek, vállalkozóknak segít, hogy videókkal bizalmat építsenek, és vevőket szerezzenek. Vallja, hogy női testtel megáldott vállalkozóként bizonyos időszakokban kiválóak a kommunikációs készségeink, de a stratégiai döntésekben kevésbé jeleskedünk, más időszakokban pedig fordítva. 27 éve feleség, 4 gyerekes anyuka.

Cserháti-Herold Janka, a Hormonmentes.hu alapító-tulajdonosa, termékenységtudat-szakértő. Sokan youtuberként ismerik, ugyanis munkájában egyre hangsúlyosabbá vált a szakmai vonal, és a női ciklus csodáját, a szexuális kultúra fejlesztését kiterjesztette a közösségi platformokra is. A tabutémák felvállalása és a szokatlanul szókimondó stílus viharos gyorsasággal tette ismertté szakmai influencerként.

Mihalikné Krémer Erzsébet

Vállalkozás és magánélet egyensúlya

Vallja, hogy az anyaság, a karrier és az önmegvalósítás nem egymást kizáró, hanem egymást kiegészítő dolog. Hiszi, hogy egy nő számára nem az az igazi kérdés, hogy melyiket válassza, hanem hogy hogyan hozza harmóniába őket az életében. Ez az előadás választ ad arra, miként merd bevállalni, amit valóban szeretnél, és hogyan tanulj önérvényesítő lenni. Hogyan lehetséges az, hogy nyitottan és rugalmasan tedd a dolgaidat, miközben elérd, hogy a környezeted ebben partner legyen?

Mihalikné Krémer Erzsébet az Innofit hálózatigazgatója Fiatalon komoly karriert futott be, hiszen tanított zeneiskolában, gimnáziumban, és még 30 éves sem volt, amikor már Főiskolán is. A létszámleépítés derékba törte zenei pályáját, komoly anyagi nehézségek mellett nevelték időközben született 7 gyermeküket. Miután a munkanélküliségből felállt, több sikertelen próbálkozás után végül egy teljesen új területen új karriert épített.

Meglepetés Előadó
Meglepetés Előadó

Hamarosan

15:30 – 16:00 Szünet

Gál Beáta

Hogyan érvényesülj Nőként a férfiak által uralt vállalkozói világban?

Az előadás által nem csak arról nyersz új megértést, mi minden lehetséges számodra a férfiak által képviselt üzleti életben, hanem önmagad üzleti megvalósításának újabb szintjei is megmutatkoznak számodra. A megértés által magabiztosságot, céltudatosságot, viszel magaddal vállalkozói léted mindennapjaidba.

Gál Beáta üzletasszony számos projekten keresztül működik együtt a hazai és a nemzetközi üzleti élet jeles férfi képviselőivel, sikeres férfi vállalkozók kérik fel üzleti mentorként, az Üzlet Mesterfokon Mesterkurzus Mentor-csapatának alapítója és vezetője, melyet rajta kívül kizárólag úriemberek képeznek.

Jakupcsek Gabriella

A változások kezelésének szépsége

Az élet sokszínűségéről fog beszélni ezen a napon, és a megúszhatatlan helyzeteinkhez való etikus hozzáállásról. 28 éve készít napi műsort, amelyben civil emberek példaértékű történetei a megoldások sokaságát szolgáltatják életünk nehéz vagy küzdelmes időszakaihoz -, badarság lenne nem tanulni, erőt meríteni belőlük.

Jakupcsek Gabriella, újságíró, műsorvezető, tanár. A népszerű televíziós szinte lubickol a szerepeiben. Saját nevét viselő tévéműsorát őszintébbnek érzi, mint bármelyik korábbit, férjével boldogan neveli Emma lányát, egyik felnőtt fiának köszönhetően pedig már a nagymamaságot is gyakorolhatja. A televíziózás mellett a saját kommunikációs cégét vezeti, s mindemellett 3. könyvét írja.


Tetszik a program, veletek tartok!

A Női vállalkozók napja Neked való, ha…

Valódi tapasztalatokon alapuló, működő gyakorlatokat akarsz tanulni, igazi nőktől és hiteles emberektől;

Új kapcsolatokat akarsz építeni és olyan új lehetőségeket megismerni, amelyekhez máshol nem férsz hozzá;

Nem a felszínt akarod kapargatni, hanem hajlandó vagy a női lét mélyére menni mind magánéleti, mind vállalkozói szinten, de mindezt egy támogató közegben szeretnéd megtenni.

A többi résztvevőtől legalább annyit fogsz tanulni és inspirálódni, mint az előadóktól. A kiállítóktól szintén rengeteg értéket kapsz: új termékeket és szolgáltatásokat ismerhetsz meg, megtalálod az elakadásaidra a megoldást – mindezt egyetlen nap alatt, koncentráltan, ott a helyszínen!

Ugye találkozunk?


Igen, ott leszek!

Maradj otthon, ha…

Nem érdekelnek a valós, hús-vér vállalkozónői történetek és megoldások, amelyekből tényleg tanulni lehet, beéred néhány internetes mesével, még akkor is, ha már kiderült, hogy a nagy részük kamu, és semmit nem tudsz profitálni belőlük;

Nem vágysz új kapcsolatokra és lehetőségekre, nincs szükséged inspirációra, küzdesz tovább egyedül, mint muslica a szélben, aztán majd lesz valahogy;

Nem érdekelnek a vállalkozónői lét mélységei, belefáradtál az egészbe, nem hiszel abban, hogy feltöltődve, örömmel is lehet élni az üzlet-magánélet párosítást, hiszen eddig sem sikerült.

Nem akarsz tanulni és inspirálódni? Nem érdekelnek a bevált gyakorlati megoldások? Nincs erőd kimozdulni, tenni magadért és a vállalkozásodért?Akkor tényleg jobb, ha otthon maradsz, mert a Női Vállalkozók Napján olyan nőkkel lesz tele a terem, akik úgy érzik; ideje változtatni, barátkozni, feltöltődni, elmozdulni egy pozitív irányba!

Dehogy maradok otthon!

100% pénzvisszafizetési garancia

Ezen a konferencián legfeljebb azzal kockáztatsz, ha lemaradsz róla

Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem Neked szól ez a nap, akkor az ebédig meggondolhatod magad. Ha oda jössz hozzánk az ebédszünetben, készséggel visszautaljuk Neked a belépő jegyed árát. De ha végighallgatod az előadásokat és alkalmazod a cégedben és az életedben a megszerzett tudást, garantáljuk, hogy a belépőd ára sokszorosan megtérül.


Itt csak nyerhetek, jövök!

Ajándékok

Jegyzetfüzet

Ez a ‘nőcis’ füzet nem csak jegyzetelésre való! Izgalmas cikkeket is találsz benne a női lét és az üzlet kérdésköreiben, valamint benne lesz a részletes napi program és a kiállítói terület minden hasznos információja is.

Kvízjáték a nap végén értékes nyereményekkel!

Nem csak azért érdemes figyelned az előadásokra, hogy a lehető legtöbb hasznos tudással hajtsd este álomra a fejed, hanem azért is, hogy értékes ajándékokat vigyél haza! 🙂 Az elhangzottak anyagából fogunk feltenni kérdéseket, amire egy applikációban tudsz majd válaszolni a mobilodon.

Speciális kedvezmények és ajándékok a kiállítói térben

Fedezd fel a Női Vállalkozók Napján kiállítóink különleges, máshol nem hozzáférhető meglepetéseit, és gyűjts be minél több ajándékot a nap végére!


Veletek tartok!

Helyszín & Időpont

Helyszín

Lurdy Ház 3-as terem
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Időpont

2020. január 15. szerda


Ott leszek!

Jegyek

Tarts velünk és válts jegyet
a boldog, kiegyensúlyozott
női vállalkozók közé!

Egyéni jegy

29.970 Ft

helyett 50% kedvezménnyel most csak

14.970 Ft

Az akció december 10-én véget ér!


Ezt választom

Páros jegy

39.970 Ft

helyett 50% kedvezménnyel most csak

19.970 Ft

Az akció december 10-én véget ér!


Ezt választom

Többet érdemelsz annál, mint hogy csak egy robot legyél női testben…

Nyerd vissza önmagad és érezd jól magad a bőrödben,
miközben szárnyal a vállalkozásod,
és a családodban is harmónia van!

Fizetési mód

Fizetni bankkártyával, illetve átutalásos fizetéssel is tudsz. Miután leadtad a jelentkezésed, elküldjük az utalási adatokat és a díjbekérőt. Kérjük, hogy az utalást mielőbb teljesítsd, mert a létszám a helyszín miatt korlátozott, és a helyeket az utalások sorrendjében tudjuk biztosítani.

Számlázás

Díjbekérőd és számlád automatikusan kerül kiállításra, így kérlek figyelj az adataid pontos megadására.

Kérdésed van?

Ha maradt kérdésed, amire nem kaptál választ az oldalon, kérlek keress minket az info@noivallalkozoknapja.hu email címen és mihamarabb megválaszoljuk azokat.