2020. szeptember 20.

Női Vállalkozók Napja - Különkiadás

Ingyenes online konferencia vállalkozó nőknek, hogy soha többé ne kelljen választani karrier és magánélet között

Idén januárban hagyományos rendezvényként tartottuk meg az első Női Vállalkozók Napját, ami 1.000 résztvevővel és 50 kiállítóval, gigantikus sikert aratott. Akkor még nem is sejtettük, hogy mi mindent tartogat számunkra a 2020-as év…

Mivel a legfőbb küldetésünk a női vállalkozók támogatása, a megváltozott körülményekhez igazodva speciális segítséget szeretnénk nyújtani számukra. Ha Te is úgy érzed, hogy a jelenlegi helyzetben jól jönne néhány gyakorlatban is megvalósítható ötlet, tanács, példa és inspiráció, foglald le a helyed abszolút díjmentesen és vegyél részt a konferencián a saját otthonod kényelméből!

 

Időpont: 2020. szeptember 20.

A bátorság nem mindig üvölt oroszlánként. Időnként a nap végén, csendes hangon szól: „Holnap újra megpróbálom”

(Mary Ann Radmacher, szerző és művész)

Női vállalkozóként egyszerre több fronton harcolni kőkemény kihívás.

Bizonyára Te is kettős terhet cipelsz: üzleti feladataid mellett a hagyományos női / családanyai tennivalók is nyomják a válladat. Éppen ezért nem csoda, ha…

nehezen találod az egyensúlyt a magánéleted és a vállalkozásod között

problémát jelent, hogy megfelelj saját magadnak és a társadalmi elvárásoknak

nincs időd és lehetőséged üzleti kapcsolatokat építeni, amik előrébb vinnének

visszatart a kudarcoktól való félelem, az önbizalomhiány, a negatív belső hang

úgy érzed, hogy küzdened kell azért, hogy komolyan vegyenek

Ha érzed magadban az elszántságot és szívesen fejlesztenéd magad, akkor ez a konferencia kifejezetten neked szól! Tarts velünk és tanulj példaképnek számító, sikeres női vállalkozóktól, miközben új üzleti és baráti kapcsolatokat építhetsz!

Szeptember 20-án
INGYENESEN, ONLINE, ÉLŐ-ben

nézhetsz végig több exkluzív interjút, kerekasztal beszélgetést és előadást, amelyekből rengeteg ötletet, tudást és inspirációt meríthetsz a munkád és a magánéleted közötti harmonikus egyensúly megteremtéséhez.

Ez azonban nem egy tipikus bizniszkonferencia lesz.

A középpontba nem a vállalkozásokat helyezzük, hanem a női vállalkozókat, vagyis TÉGED. Száraz üzleti tippek helyett olyan témákat fogunk kivesézni, mint például az önismeret, az életvezetés, családtervezés, értékközpontú kommunikáció vagy éppen a márkaépítés.

Azt nem ígérjük, hogy a konferencia után hirtelen könnyű lesz női vállalkozónak lenni, azt azonban igen, hogy a sikerhez szükséges tudást és inspirációt begyűjtheted. Rengeteget számít, ha lesz előtted néhány követendő példa, olyan női vállalkozók, akik már kitaposták előtted az utat. Innentől kezdve már csak rajtad múlik, merre indulsz tovább…

Csatlakozz a sikeres női vállalkozók közösségéhez!

Tanulni mások példáján keresztül lehet a legjobban. Meghívott előadóink készen állnak rá, hogy megosszák veled tapasztalataikat.

Előadóink

Kovács Orsolya

YURKOV Stílustanácsadó Szalon Alapítója

Lepés Marianna

Coach, A Citromfacsaró c. Könyv Szerzője

Pálfi Éva

Brandstylist Iparművész, Női Marketing Szakértő, A B2W Alapítója

Gál Beáta

YURKOV Stílustanácsadó Szalon Alapítója

Mogyoróssy Ágnes

Üzleti Coach

Ladányi Beáta

Üzleti Coach

Jeckel Eszter

Üzleti Coach

Himer Csilla

Vállalkozások Pénzügyi Szakértője

Vollner Judit

Szőke Klaudia

Fabini Piroska

Mihalikné Krémer Erzsébet

Ha velünk tartasz, a nap végére garantáltan…

feltöltődsz kreatív női energiával, amit a munkában és otthon is kamatoztatni tudsz

tele leszel inspirációval, tettvággyal, lelkesedéssel és önbizalommal

határozott képed lesz arról, hogy amit elterveztél, hogyan valósíthatod meg a gyakorlatban

tudni fogod, miképp érvényesülhetsz az üzleti életben női vállalkozóként

lesznek példaképeid, akiket követhetsz, illetve sorstársaid, akikkel együtt fejlődhetsz

és ami a legfontosabb: soha többé nem kell választanod karrier és magánélet között!

Hogyan működik?

A „Női Vállalkozók Napja – különkiadás” ONLINE konferencián a részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

1.

Regisztrálj, hogy el tudjuk küldeni a hozzáférést, amivel ONLINE, ÉLŐben, INGYENESEN követheted az összes előadást!

2.

Válaszd ki azokat a témákat és előadókat, amik érdekelnek! Összesen 24 előadás közül válogathatsz kedvedre.

3.

Küldd el minden női vállalkozó ismerősödnek ezt az oldalt, hogy minél több érintettnek segíthessünk együtt, közösen! 

4.

Az ONLINE előadásokat szeptember 20-án reggel 8-tól 20-ig ÉLŐben nézheted végig.

BÓNUSZ

Szeretnénk kihasználni a női összetartás erejét. Benne vagy?

A regisztrációdat követően meg fogunk hívni egy zárt Facebook-csoportba, ahol megismerkedhetsz és beszélgethetsz a konferencia többi résztvevőjével. Még az előadók közül is többen benne lesznek, szóval akár tőlük is kérdezhetsz. Célunk, hogy létrehozzunk egy lelkes női vállalkozókból álló közösséget, ahol folyamatosan támogatjuk egymást és baráti, üzleti kapcsolatokat építhetünk.

A belépés természetesen opcionális, nem fogunk vele zaklatni, mi azonban nagyon örülnénk, ha Te is csatlakoznál majd hozzánk! 😊

Ha esetleg még bizonytalan lennél, hogy megéri-e regisztrálnod, összefoglaltuk számodra a lényeget…

Az első Női Vállalkozók Napja idén januárban hagyományos rendezvényként, teltházzal, óriási sikert aratott - most jön a különkiadás, ahol minden korábbinál több értéket nyújtva igyekszünk rátenni még egy lapáttal 🙂

A megváltozott körülmények miatt ezúttal online formában tartjuk meg a konferenciát, így a saját otthonod kényelméből csatlakozhatsz

A regisztráció teljesen ingyenes, nem kockáztatsz vele semmit, ellenben rengeteget profitálhatsz belőle

Szeptember 20-án reggel 8-tól 20-ig összesen 24 exkluzív előadás / interjú közül válogathatsz élőben

Olyan témákat is érinteni fogunk, mint például a tudatos családtervezés, a megfelelő önismeret, ügyfélszerzési praktikák, marketing trükkök vagy éppen az énmárka építése…

Közhelyes tanácsok és használhatatlan elméletek helyett rengeteg gyakorlati példát, megvalósítható tippet, értékes tudást és tapasztalatot gyűjthetsz be, amiből motivációt meríthetsz a saját vállalkozásodhoz

Előadóink között olyan példaképnek számító, elismert női vállalkozók szerepelnek, mint például Himer Csilla, „Yurkov” Orsi, Gál Beáta, Vollner Judit vagy éppen Hozleiter Fanny Mosolyka. Akad köztük női marketingszakértő, üzleti coach, stílustanácsadó, blogger és pénzügyi szakértő is.

Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
Hogy lehet ingyenes az egész?

Tisztában vagyunk vele, hogy manapság már semmit nem adnak ingyen és sajnos az önzetlen segítségnyújtás sem jellemző, ezért érthető, ha benned is felmerült a kérdés: miképpen lehet egy ilyen nagyszabású rendezvény ingyenes?

Nos, minket egyetlen dolog motivál,

mégpedig az, hogy minél több női vállalkozónak tudjunk speciális segítséget, inspirációt és támogatást nyújtani. Úgy gondoljuk, hogy jelenleg erre minden korábbinál nagyobb szükség van.

Az elmúlt hónapok a női vállalkozókra még a szokásosnál is több extra terhet róttak.

Az állandó, kétfrontos csata mellett meg kellett küzdenünk a karantén és a home office jelentette nehézségekkel, sokaknak szembe kellett nézniük a munkahelyi leépítések, az apadó bevételek és az online oktatás, gyermeknevelés jelentette kihívásokkal is. Mindez oda vezetett, hogy többen kénytelen voltak szüneteltetni a vállalkozásukat, vagy éppen félretenni a vállalkozásról szőtt álmaikat.

Most itt az idő

hogy új lendületet vegyél, amihez a kezdőlökést garantáltan megkapod ezen a konferencián!

Szeretnénk, ha egyre több nő törhetne ki a taposómalomból és bontakozhatna ki saját vállalkozása élén. ​

Januárban az első Női Vállalkozók Napjára több mint 1.000 résztvevő jött el személyesen, most pedig az a célunk, hogy legalább 5.000-en csatlakozhassanak be online.

Ahhoz, hogy ezt elérjük, a rendezvény költségein túl jókora összeget kell hirdetésekre fordítanunk. Ha szeretnél hozzájárulni a Női Vállalkozók Napjának sikeréhez, az ingyenes jelentkezésed után egy jelképes összegért megvásárolhatod az összes előadás felvételét. Ezzel egyszerre biztosítod be saját magad számára, hogy ne maradj le semmiről, illetve támogatsz minket céljaink elérésében.

Előre is köszönjük, hogy segítesz!

Óriási mértékben segítheted a munkánkat azzal, ha elküldöd ezt az oldalt minden ismerősödnek, akit érdekelhet a rendezvény, vagy az ingyenes regisztrációdat követően megvásárolod az összes előadás / interjú felvételét (ami több mint 24 óra aktuális tudásanyag lesz).

Természetesen ez abszolút opcionális, minden előadást és interjút INGYENESEN nézhetsz végig szeptember 20-án ÉLŐ-ben.

FONTOS: Az előadások 3 különböző “virtuális teremben” zajlanak majd párhuzamosan, amelyek közül szabadon választhatsz.

Ha viszont biztosan nem szeretnél lemaradni semmiről, és bármikor visszanéznéd az anyagokat, akkor érdemes beruháznod a felvételekre, hiszen nagyon kedvező árat fogunk biztosítani számodra. Ráadásul az így befolyt összeg 100%-át visszaforgatjuk hirdetésekbe, hogy minél több nőtársunkhoz eljuttassuk az online konferencia hírét!

Előre is köszönjük, hogy segítesz!

Óriási mértékben segítheted a munkánkat azzal, ha elküldöd ezt az oldalt minden ismerősödnek, akit érdekelhet a rendezvény, vagy az ingyenes regisztrációdat követően megvásárolod az összes előadás / interjú felvételét (ami több mint 24 óra aktuális tudásanyag lesz).

Természetesen ez abszolút opcionális, minden előadást és interjút INGYENESEN nézhetsz végig szeptember 20-án ÉLŐ-ben.

FONTOS:

Az előadások 3 különböző “virtuális teremben” zajlanak majd párhuzamosan, amelyek közül szabadon választhatsz.

Ha viszont biztosan nem szeretnél lemaradni semmiről, és bármikor visszanéznéd az anyagokat, akkor érdemes beruháznod a felvételekre, hiszen nagyon kedvező árat fogunk biztosítani számodra. Ráadásul az így befolyt összeg 100%-át visszaforgatjuk hirdetésekbe, hogy minél több nőtársunkhoz eljuttassuk az online konferencia hírét!

Most itt az idő

hogy új lendületet vegyél, amihez a kezdőlökést garantáltan megkapod ezen a konferencián!

Szeretnénk, ha egyre több nő törhetne ki a taposómalomból és bontakozhatna ki saját vállalkozása élén. ​

Januárban az első Női Vállalkozók Napjára több mint 1.000 résztvevő jött el személyesen, most pedig az a célunk, hogy legalább 5.000-en csatlakozhassanak be online.

Ahhoz, hogy ezt elérjük, a rendezvény költségein túl jókora összeget kell hirdetésekre fordítanunk. Ha szeretnél hozzájárulni a Női Vállalkozók Napjának sikeréhez, az ingyenes jelentkezésed után egy jelképes összegért megvásárolhatod az összes előadás felvételét. Ezzel egyszerre biztosítod be saját magad számára, hogy ne maradj le semmiről, illetve támogatsz minket céljaink elérésében.

Előre is köszönjük, hogy segítesz!

Óriási mértékben segítheted a munkánkat azzal, ha elküldöd ezt az oldalt minden ismerősödnek, akit érdekelhet a rendezvény, vagy az ingyenes regisztrációdat követően megvásárolod az összes előadás / interjú felvételét (ami több mint 24 óra aktuális tudásanyag lesz).

Természetesen ez abszolút opcionális, minden előadást és interjút INGYENESEN nézhetsz végig szeptember 20-án ÉLŐ-ben.

FONTOS:

Az előadások 3 különböző “virtuális teremben” zajlanak majd párhuzamosan, amelyek közül szabadon választhatsz.

Ha viszont biztosan nem szeretnél lemaradni semmiről, és bármikor visszanéznéd az anyagokat, akkor érdemes beruháznod a felvételekre, hiszen nagyon kedvező árat fogunk biztosítani számodra. Ráadásul az így befolyt összeg 100%-át visszaforgatjuk hirdetésekbe, hogy minél több nőtársunkhoz eljuttassuk az online konferencia hírét!